Concurs Agenții de turism, puși la curent cu ultimele noutăți

470

Articole recomandate

Ieri a avut loc, la Constanța, întâlnirea reprezentanților Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT), cu membrii Regiunii Sud - Est. Acțiunea, care de altfel este parte a campaniei "Caravana ANAT", a deschis Forumul de Turism de la Constanța, care are loc astăzi, organizat de către Asociația Litoral Delta Dunării, în parteneriat cu ANAT și FAPT (Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului).
În cadrul discuțiilor de ieri, de la hotel Iaki, dintre conducerea ANAT și reprezentanții agențiilor de turism din Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Buzău și Vrancea s-au dezbătut proiectele și campaniile ANAT aflate în derulare, precum și tematicile de interes pentru agențiile de turism. Printre acestea s-au numărat legea turismului și amendamentele susținute de către ANAT, contractele dintre tour-operator și detailist, licențiere și brevetare, târgurile marca ANAT, Campania "Alege Agenția de Turism - Călătorește cu agențiile membre ANAT", ofertele speciale din programul "Vacanța în țara mea", proiectul Travel Industry Card, precum și teme de legislație fiscală specifice agențiilor de turism.
"Campania Caravana ANAT ne ajuta pe noi, membrii Consiliului Director al ANAT, să înțelegem mai bine problemele reale ale membrilor noștri din fiecare regiune, să aflăm ce își doresc de la Asociația în care sunt membri și să dezbatem împreună cu ei campaniile și obiectivele actuale ale ANAT", a declarat președintele ANAT, Corina Martin.
Anca CHICU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5132 secunde