Ajutor de stat de un milion de euro pentru reluarea zborurilor pe aeroportul Oradea

136
Ajutor de stat de un milion de euro pentru reluarea zborurilor pe aeroportul Oradea - ajutordestatde1miliondeeuropentr-1596037071.jpg

Articole de la același autor

Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutor pentru România, în valoare de un milion de euro, destinată companiilor aeriene care își reiau sau încep zborurile către și de pe aeroportul Oradea. Aeroportul Oradea joacă un rol important în ceea ce privește conectivitatea regională și internațională a țării.

Schema oferă ajutor sub formă de subvenții directe și va fi accesibilă în mod transparent tuturor companiilor aeriene interesate. Ajutorul va fi alocat în urma evaluării numărului de destinații, a frecvenței zborurilor și a numărului estimat de pasageri generați, în primul an de la primirea ajutorului. Obiectivul măsurii este acela de a sprijini activitatea operatorilor aerieni, precum și redresarea economică și viabilitatea structurală a regiunii în contextul pandemiei de coronavirus. Ajutorul nu va depăși suma de 800.000 de euro pentru o companie și se va acorda înainte de 31 decembrie 2020. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Iulie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Sâmbătă, 25 Iulie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.4912 secunde