Alarmă în agricultură: focare de pestă porcină africană la 150 km de granița de est a țării

364
1
Alarmă  în agricultură: focare de pestă porcină africană la 150 km de granița de est a țării - alarrmainagricultura-1448640072.jpg

Articole de la același autor

România este pândită de pericolul răspândirii pestei porcine africane. Achim Irimescu - ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost identi-ficate astfel de focare la circa 150 km de granița estică a țării noastre. Tudor Stanca - directorul executiv al Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România, a propus un set de măsuri suplimentare de biosecuritate pentru prevenirea apariției acestei boli. Între acestea au fost menționate programe de informare a populației și a micilor crescători, stabilirea unui buget pentru acțiunile de prevenire și control, crearea de acorduri și acțiuni transfrontaliere.

Ministrul agriculturii a declarat că propunerile Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România vor fi analizate pentru a identifica cele mai bune soluții. 

Comentează știrea

militaru gheorghe
30 noiembrie 2015
Part time

Majoritatea oamenilor care nu reușesc să acumuleze suficienți bani pentru a duce viața pe care și-o doresc sunt cei care se lasă cel mai ușor influențați de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite-ti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde