Alelei, miri și mirese! Se deschide Târgul pentru nunți!

246
Alelei, miri și mirese! Se deschide Târgul pentru nunți! - aleleimiri-1459961856.jpg

Articole de la același autor

Ascultați-mă, o clipă, voi tineri frumoși și cu inimi topite de dragoste, viitori însurăței, voi socri mari și mici, voi nași de cununie și domnișoare de onoare! Vineri, 8 aprilie 2016, se deschide vestitul Târg pentru nunți, de la Pavilionul Expozițional din Mamaia!

Peste 50 de firme specializate, din Constanța, București, Brăila, Cluj, Craiova, Călărași, Bacău, Argeș, Olt, Bihor vă așteaptă cu tot ce-i trebuie unei nunți de poveste: rochii și pantofi de mireasă, costume și pantofi pentru miri, verighete și inele de logodnă, rochii și costume de gală, accesorii, flori și aranjamente florale, invitații de nuntă, decorațiuni și efecte speciale, servicii foto-video și de sonorizare, servicii și produse pentru cosmetică și îngrijire corporală. Mirii și socrii nu trebuie să-și facă griji în privința ținutei și a organizării spectacolului nunții. Găsesc la târg maeștri croitori și consultanți pentru regia evenimentului. Dacă nu le au cu valsul, tangoul și celelalte dansuri obligatorii la nunțile românilor, nu-i nicio problemă! Târgul le oferă profesori de dans.

Cea de a XIII-a ediție a vestitei manifestări expoziționale din cetatea Tomisului este organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în perioada 8 - 10 aprilie 2016.

"Trei branduri renumite de costume bărbătești vor oferi, pe parcursul celor trei zile ale târgului, consultanță personalizată pentru miri, nași și pentru toți bărbații care doresc să îmbrace costume de lux. Maestrul croitor, prezent în stand, va lua măsura și, în funcție de nevoi, fiecare client poate beneficia de consiliere și nu va fi nevoie de probe intermediare" - au anunțat organizatorii.

Pe întreaga perioadă a târgului, cei interesați vor putea beneficia, din partea expozanților, de oferte și reduceri la toate produsele și serviciile prezentate în cadrul acestui eveniment.

Programul zilnic de vizitare a târgului este următorul: în zilele de 8 - 9 aprilie 2016, în intervalul orar 10 - 19; duminică, 10 aprilie, între orele 10 și 16.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : Târg de sănătate, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3372 secunde