Anotimpul vacanțelor! Tarife speciale pentru constănțenii care vor să ajungă la Brașov

418
3
Anotimpul vacanțelor! Tarife speciale pentru constănțenii care vor să ajungă la Brașov - brasovpiatasfatului-1366729228.jpg
În ultimele săptămâni au fost lansate două programe speciale, "Vacanță la țară" și "O săptămână la munte", cu tarife extrem de accesibile. Pentru cei care însă țin neapărat să ajungă la Brașov, iar oferta din "O săptămână la munte" nu e prea generoasă, se pot înscrie acum într-un alt program pilot, numit "City Break în Brașov", cu tarife însă nu chiar la fel de atractive. Acesta este lansat de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din județul Brașov - APDT Brașov și Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România și este derulat prin agențiile de turism membre ale Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România - ANAT.

Programul se derulează doar în două etape: 1 - 6 mai (perioada minivacanței de 1 Mai și Paște) și 10 - 12 mai, în primul week-end după Paștele Ortodox, de Duminica Tomii, când are loc Parada junilor Brașovului.

Turiștii pot beneficia de pachete de două, trei sau cinci nopți de cazare, cu mic dejun inclus, în unități clasificate la două, trei și patru stele, beneficiind totodată de vouchere care asigură ac-cesul la atracții culturale și de petrecere a timpului liber în sistem "1+1 gratis" (o persoană plătește bilet, o persoană intră gratuit). Numărul voucherelor este proporțional cu cel al nopților de cazare.

Iată și care sunt tarifele de cazare / cameră dublă: hotel două stele - 225 lei / 2 nopți, trei stele - 340 lei / 2 nopți, patru stele - 450 lei / 2 nopți; hotel două stele - 340 lei / 3 nopți, trei stele - 450 lei / 3 nopți, patru stele - 675 lei / 3 nopți; hotel două stele - 450 lei / 5 nopți, trei stele - 675 lei / 5 nopți, patru stele - 990 lei / 5 nopți.

Opțional, turiștii pot rezerva și masa de Paște din 5 mai, la tariful de 90 de lei / persoană.

Lista cu unitățile de cazare și atracțiile cul-turale și de petrecere a timpului liber sunt zilnic actualizate pe site-ul brasovtourism.eu.

Pe lista unităților de cazare care s-au înscris în program se găsesc la acest moment două hoteluri de patru stele, 11 hoteluri și pensiuni de trei stele și unul de două stele, din Brașov, iar din Poiana Brașov, un hotel și o vilă de patru stele, precum și alte trei hoteluri de trei stele. 

Comentează știrea

Gherila urbana
24 aprilie 2013
Pentru primarul Anvergura

Uita-te cum arata un centru istoric.Nmara cati turisti sunt in poza daca porti sa-i numeri.Nu stiu cine este primarul Brasovului si nici nu ma intereseaza.Daca este un pesedeu,cu atat mai rau pentru tine,maimutoi politic "care esti".

Nea Mitica
24 aprilie 2013
Ptr Gherila urbana

Degeaba faci comparatii cu Brasovul. Vorbim de orase diferite ca si zone turistice, unde sezonul turistic dureaza 12 luni (Brasov) si Constanta unde sezonul estival dureaza trei luni. Ma intreb ce ar putea face turistul venit de aiurea, in Piata Ovidiu spre exemplu, atunci cand din noiembrie pana in aprilie sufla Crivatul, ca sa-i poti numara, cum sugerezi tu. Dar eu cred ca ai o alta problema: nu-ti place primarul, nici la vot nu ai fost, nici nu accepti ca un bun cetatean rezultatul votului si acum ca esti in barca cealalta, nu-ti convine nimic si faci comparatii copilaresti!

Gherila urbana
24 aprilie 2013
Draga Nea Mitica

Bunule cetatean,sa lamurim putin lucrurile."Fata batrana si urata" din imagine are o vechime de aproape 600 de ani(cladire atestata la 1420). Majoritatea cladirilor din centrul istoric sunt locuite fara intrerupere de 300-400 de ani.Fata batrana din imagine este simbolul orasului Brasov.Aceasta fata batrana este cartea de identitate a orasului. Cand spui Brasov,spui Piata Sfatului.Primarul manelist nu a fost in stare sa dea o galeata de var pe simbolul Constantei.L-a asteptat pe grec.Ba nu are grecu' bani,ba nu i-a dat Boc.In schimb, manelistul sef a gasit bani pentru dansuri din buric, pentru fetite din Brazilia,care alegorice si alte prostii care nu au nicio legatura cu istoria si traditia locului.Turismul cultural si istoric(daca ai auzit) se face 12 luni pe an atat in Brasov cat si in orasul care este mai batran decat Brasovul cu peste 1000 de ani.Te contrazici singur.In mintea voastra, nu exista decat turistul cu BMW si ghertoiul imbuibat cu salam care danseaza din buric la Mamaia.Daca nu vrei sa compari Constanta cu Brasovul,te rog sa o compari cu Odesa,cu Balcic,Varna,Rotterdam cu ce vrei matale.Nici asa nu gasesti o asemanare,va place in cocina asta de oras.Despre primarul analfabet si rezultatul votului vorbim cu alta ocazie ca nu am loc aici.Abia satept.In tot cazul,sunt pregatit sa-l sorcovesc pe acest primar criminal pana va pleca din orasul asta.Te salut aplaudac comunist! "Uite luna,uite farul,uite vine salvamarul!"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2754 secunde