Concurs "Vacanța la țară" - prețuri și condiții de cazare

149

Articole de la același autor

Săptămâna trecută, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural - ANTREC România a demarat cea de-a XXI-a ediție a Programului Special "Vacanțe la țară", care se derulează până pe 15 iunie, cu excepția perioadei aferente Sfintelor Sărbători Pascale, respectiv 29 aprilie - 7 mai.

După cum sună foarte îmbietor mesajul organizatorului, destina-tarii programului sunt toate cate-goriile de turiști, numai că ei mai trebuie să posede și un autoturism pentru a ajunge la destinație.

Cât despre "oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta", rămâne de văzut și povestit după vacanță.

Cert este că pachetul de cazare aferent Programului special "Vacanțe la țară" oferă sejururi de cinci nopți/ șase zile, care, teoretic încep cu noaptea de duminică și se termină cu ziua de vineri.

Iar la pensiunile de două margarete prețul este de 150 lei/ persoa-nă, la pensiunile de trei și patru margarete, prețul este de 195 lei/ persoană, iar la unica pensiune de cinci margarete, Casa Anca, din Timișul de Jos, prețul de persoană este 250 lei. În acest tarif sunt incluse cinci nopți de cazare în cameră dublă, fiecare pensiune participantă în acest program oferind din partea casei micul dejun.

La Pensiunea Phoenix, din localitatea Rășinari, județul Sibiu, gazda Maria Cîrstea ne-a confirmat că la cele trei margarete pe care le posedă prețul este de 195 de lei, iar camera dispune de baie proprie. Am aflat însă că perioada nu este neapărat cea precizată de organizator, în sensul că de duminică va începe cazarea, așa încât se poate face oricând rezervare.

La Pensiunea Nicoleta, din stațiunea Muntele Băișorii, județul Cluj, Nicoleta Cornea, ne-a declarat că în cadrul acestui program special cazarea este făcută doar de agenția care a contractat, motiv pentru care trebuie să luăm legătură, dar nu știe să ne spună cu ce agenție.

Pentru o mai bună informare puteți consulta o listă a județelor-gazdă, precum și alte filiale ANTREC + pensiuni participante ce se vor afilia pe parcurs, permanent actualizate pe: www.antrec.ro și pe site-ul revistei "Vacanțe la Țară" - www.vacantelatara.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Lacul roz din Australia
Pagina a fost generata in 1.5069 secunde