S-a lansat PROGRAMUL "VACANȚE LA ȚARĂ". UNDE MERGEM și cu CÂȚI BANI

1000
S-a lansat PROGRAMUL
În perioada 14 aprilie - 15 iunie 2013, se desfășoară cea de-a XXI-a ediție a Programului special "Vacanțe la țară", inițiat și organizat de Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural - ANTREC România.

Destinatarii programului sunt toate categoriile de turiști, care vor avea oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. În premieră, acest program începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de Sărbătorile de Paște.

Pachetul de cazare aferent Programului "Vacanțe la țară" oferă sejururi de cinci nopți / șase zile la pensiuni de două margarete, la prețul de 150 lei/persoană, sau la pensiuni de trei și patru margarete, la prețul de 195 lei/persoană.

În aceste tarife sunt incluse cinci nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Totuși, bine de știut este faptul că face excepție din programul special perioada aferentă Sfintelor Sărbători Pascale, 29 aprilie - 7 mai.

44 de pensiuni, în Program

Pentru cei care vor un confort și mai mare, trebuie să adauge câteva zeci de lei la prețurile prezentate mai sus. De exemplu, anul acesta s-a înscris în program și o pensiune de cinci margarete din județul Brașov, care oferă turiștilor pachetul de cinci nopți de cazare în cameră dublă, plus mic dejun, la tariful de 250 lei/persoană.

La această oră sunt înscrise în program 44 de pensiuni, din 13 județe, inclusiv Constan-ța.

Constănțenii pot alege să-și petreacă vacanța în Poiana Mărului, Moieciu de Sus, Moieciu de Jos, Bran, Teliu, Timișul de Jos, Clisura Dunării, Baia de Fier, Novaci și multe alte localități, mai mult sau mai puțin cunoscute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Aprilie 2013
Stire din Social : Allah Bair - Povestea firului de iarbă
Pagina a fost generata in 2.0341 secunde