Ce a găsit ministrul Turismului pe litoral

567
2
Ministrul Turismului, Maria Grapini, s-a aflat, ieri, într-o vizită în municipiul Mangalia pentru a inspecta, alături de primarul Cristian Radu, lucrările de pregătire a sezonului estival, desfășurate în stațiuni. 




Pe durata inspecției în stațiuni, ministrul turismului s-a arătat nemulțumită de aspectul clădirilor abandonate și a dat asigurări că va ridica această problemă la nivelul Guvernului pentru găsirea unor soluții de repunere a respectivelor locații în circuitul turistic. De asemenea, Maria Grapini dorește deblocarea proiectelor privind infrastructura turistică din stațiuni și Mangalia. O prioritate pentru practicarea unui turism de calitate este și reamenajarea și modernizarea falezelor din Mangalia și stațiuni, precum și stoparea erodării plajelor, a precizat ministrul turismului. În acest sens, Maria Grapini va avea o întâlnire cu reprezentanți ai Ministerului Mediului, în vederea găsirii de soluții care să contribuie la stoparea acestui fenomen.




Comentează știrea

nedumerit
23 martie 2013
????????????

oare la ce s-or gandi d-nii radu cristian si filip?par prea ingrijorati,nu?

MIHAI
23 aprilie 2013
$$$$$$$$$$$$$$$

la amantele angajate in primarie,si la viitoarele spagi......esti cea mai mare dezamagire radule dute de unde ai venit....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6614 secunde