ANRE a aplicat amenzi contravenționale în valoare totală de 800.000 de lei

194

Articole de la același autor

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei continuă acțiunile de control la principalii furnizori de energie electrică și gaze naturale.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societățile Enel Energie și Enel Energie Muntenia au emis facturi aferente consumului de energie electrică pentru luna noiembrie 2021 conținând schema de sprijin prevăzută OUG nr. 118/2021.

În schimb, în domeniul gazelor naturale, cele două societăți nu le-au emis facturi clienților beneficiari ai schemei de sprijin prevăzută de OUG nr. 118/2021, pentru consumul de gaze naturale aferent lunii noiembrie 2021. Cele două companii au fost amendate cu câte 200.000 de lei fiecare.

Totodată, au fost dispuse măsuri pentru restabilirea legalității, în sensul facturării consumului de gaze naturale aferent lunii noiembrie 2021 și aplicării schemei de sprijin pentru beneficiarii acesteia.

Anterior, ANRE sancționase companiile Electrica Furnizare și Gaz Vest cu amenzi de 200.000 de lei tot din același motiv.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.581 secunde