Antifrauda a destructurat o rețea de evazioniști chinezi și arabi

344
1

Articole de la același autor

Inspectorii antifraudă fiscală au destructurat o grupare de mafioți chinezi și arabi. Controlul afacerilor era deținut de chinezi, care, prin intermediul arabilor, înființau firme fantomă pe numele unor cetățeni români cu situație economică precară. Firmele respective erau folosite pentru importarea, depozitarea și comercializarea de mărfuri produse în China. Acestea erau aduse direct în România sau introduse prin Bulgaria. Apoi, erau vândute cu ridicata și amănuntul printr-o rețea națională de magazine și online.

În urma unei descinderi în comuna Dobrești (județul Ilfov) s-au descoperit 300.000 de perechi de încălțăminte fără documente de proveniență, a căror valoare de piață se ridică la 20 de milioane de lei. Spațiile în care era depozitată marfa sunt închiriate de 14 firme, fără a fi declarate puncte de lucru la Registrul Comerțului.

Depozitele au fost sigilate, marfa a fost confiscată în vederea valorificării de către statul român și s-au aplicat amenzi în valoare de 50.000 lei. Verificările continuă pentru destructurarea întregii rețele de evazioniști. 

Comentează știrea

Popa Magda
6 octombrie 2014
job atractiv

Cele mai sigure locuri de munca!Oferta extrem de serioasa!Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, acum e randul dumneavoastra! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate!Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi!Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul ,,Info" la adresa de email: [email protected]!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Economie : Cum se recuperează TVA din statele membre UE?
Pagina a fost generata in 0.4339 secunde