Antifrauda Fiscală vine, astăzi, să vă informeze

197
Antifrauda Fiscală vine, astăzi, să vă informeze - antifarudavinesainformeze-1481012239.jpg
Astăzi, 6 decembrie 2016, inspectorii antifraudă fiscală vor desfășura o acțiune de informare la nivel național, în cadrul căreia vor distribui materiale informative care detaliază principalele aspecte urmărite în timpul controalelor operative și inopinate. 


De asemenea, sunt menționate atât obligațiile contribuabililor, cât și sancțiunile prevăzute de lege în cazul încălcării prevederilor legale.


Contribuabili specializați în comerț cu amănuntul, comerț cu ridicata, restaurante și alte activități de servicii de alimentație (ex.: baruri, cafenele), hoteluri și alte facilități de cazare, servicii de înfrumusețare vor primi materiale informative. 


În comunicatul de presă dat publicității se arată că: "DGAF acordă o atenție deosebită procesului de informare a contribuabililor în legătură cu activitatea desfășurată, cu drepturile și obligațiile acestora, toate acțiunile desfășurate până în prezent fiind prezentate cu maximă transparență către publicul larg, în contextul respectării prevederilor legale."


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde