SCHIMBARE IMPORTANTĂ LA ANAF

241
SCHIMBARE IMPORTANTĂ LA ANAF - ministrulvioletaalexandrurfioame-1480074685.jpg
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) s-a reformat în acest an și se va dezvolta online foarte mult, spune ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru.


"ANAF s-a reformat. Eu vorbesc din interior de lucruri pe care le-am văzut întâmplându-se. ANAF va trece online foarte mult", a declarat ministrul Violeta Alexandru, la TVR 1.


Potrivit acesteia, ANAF face eforturi ca să nu mai fie percepută ca un "controlor care sugrumă economia".


"ANAF face eforturi (...) pentru ca la finalul anului (...) să fie acea instituție pe care să nu o mai percepi exclusiv ca fiind controlorul ce sugrumă economia, ci o instituție care face primi pași (...) ca să devină o instituție suport pentru economie și care să țintească efectiv acolo unde există cea mai mare doză de risc și unde indiciile arată că există evaziune fiscală, dozându-și astfel eforturile cât să existe o balanță între eficiență și investiția, în sensul de ceea ce face statul pentru a atinge rezultate. (...) Câțiva pași se văd și se vor vedea cu siguranță mult mai mulți la finalul anului", a mai afirmat Violeta Alexandru.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2201 secunde