APIA a încheiat două noi convenții cu încă o bancă

94
APIA a încheiat două noi convenții cu încă o bancă - apia-1390389847.jpg

Articole de la același autor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) și Intesa Sanpaolo Bank au semnat două noi convenții pentru continuarea finanțării beneficiarilor programelor derulate prin APIA. În urma acestor demersuri, Intesa Sanpaolo Bank oferă și anul acesta credite pentru finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente de către beneficiarii plăților naționale directe complementare în sectorul zootehnic la speciile de bovine și ovine/caprine, cât și către beneficiarii Măsurii 215 - Plăți privind bunăstarea animalelor - păsări și porcine.
Finanțările sunt acordate în lei și sunt în sumă de până la 90% din suma calculată pe baza adeverințelor eliberate de către APIA. Beneficiarii acestor credite APIA pot fi persoanele juridice, persoanele fizice autorizate și întreprinderile individuale, cât și persoanele fizice ce dețin Adeverințe de Înregistrare Fermier emise de APIA și care respectă condițiile de eligibilitate specifice produsului. 
Pentru acest credit garanția principală o reprezintă sumele care urmează a fi încasate de fermieri de la APIA și care vor constitui principala sursa de rambursare a creditului. Atât creditul acordat, cât și contravaloarea dobânzilor și comisioanelor urmează a fi restituite băncii la momentul încasării sumelor de la APIA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6685 secunde