ArcelorMittal Galați intenționează să reducă 700 locuri de muncă

328
Confederația Naționala Sindicală "Cartel ALFA" și Federația Sindicală a Metalurgiștilor – Metarom își exprimă îngrijorarea față de demersurile pe care combinatul siderurgic ArcelorMittal Galați le face pentru restrângerea activității combinatului. Potrivit comunicatului de presă dat publicității, măsura va aduce grave prejudicii economiei naționale si va avea efecte sociale majore.

"Primul pas făcut de administrația combinatului este închiderea, pe termen scurt, a departamentului de mentenanță și piese de schimb. Măsura urmează să fie aplicată în următoarea perioadă de timp, fapt ce va aduce grave prejudicii activității și siguranței celor ce muncesc în combinatul siderurgic ArcelorMittal Galați. Conducerea acestuia a luat în calcul, ca, pe termen mediu, să reducă numărul locurilor de muncă cu aproximativ 700, scopul final fiind acela de a restructura considerabil activitatea combinatului" - se arată în mesaj semnat de Bodan Hossu – președintele CNS "Cartel ALFA" și Mircea Scântei – președintele Metarom.

Cele două structuri sindicale cer concernului ArcelorMittal "să oprească aceasta politică de restrângere a activități, care va avea efecte grave asupra lucrătorilor și activității economice în orașul Galați."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5932 secunde