Capcana de pietoni din CET

1671
10
Capcana de pietoni din CET - cet-1336665819.jpg
Constănțenii din cartierul CET reclamă că trecerea de pietoni din apropierea intersecției arterelor Cumpenei și Aurel Vlaicu

este o veritabilă "capcană". Polițiștii promit măsuri.

Schimbările realizate în ultimii ani pe arterele din zona CET au fost menite să fluidizeze traficul: demontarea liniilor de tramvai, desființarea refugiilor etc. Într-ade-văr, șoferii care au drum prin zonă recunosc urmările pozitive; deși una dintre cele mai circulate din oraș, în intersecția dintre Bulevardul Aurel Vlaicu și strada Cumpenei rar se creează ambuteiaje. În schimb, cei care au de suferit sunt pietonii, după cum se plâng constănțenii care locuiesc în zonă. Concret, aceștia reclamă că timpii de la semaforul din dreptul trecerii de pietoni din apropierea intersecției nu au fost calculați astfel încât să fie în siguranță atunci când se angajează în traversarea străzii.

"Situația este ridicolă!"

"În intersecția de la Cumpenei cu Aurel Vlaicu este o situație ridicolă: din cauza demontării refugiilor de tramvaie și suprimării stopurilor de la jumătatea străzii, pietonii nu mai au decât jumătate de timp pentru traversare. Rămân, de obicei, la mijlocul bulevardului, prinși de schimbarea culorii semaforului. Nici semafoarele nu sunt recalibrate la noua situație, nici sens giratoriu ridicat - căci, consider eu, va trebui un sens giratoriu nițel mai mare decât în alte părți. Și a venit și campania electorală. Asta înseamnă că situația va trena încă vreo patru ani? Deja ține de mai bine de patru ani! Anormalitatea s-a transformat în normal la Primăria Constanța?", ne-a semnalat un cititor al "Cuget Liber", locuitor din cartierul CET.

Polițiștii analizează situația

Insp. princ. Ciprian Sobaru, șeful Biroului Poliției Rutiere Constanța a fost înștiințat de nemulțumirile pieto-nilor și urmează să analizeze situația, urmând să ia măsurile care se impun. Astfel, dacă reclamația se adeverește, polițiștii urmează să transmită o solicitare către autoritățile locale pentru modificarea timpilor de semaforizare, pentru ca marcajul pietonal respectiv să nu mai fie o veritabilă "capcană" pentru pietoni.

Comentează știrea

Crina
11 mai 2012
Da-l mai departe, pentru siguranta copiilor nostri.

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

mircea
11 mai 2012
Crina si obsesiile ei!

Draga Crina, tu ai o problema cu Mazare, e treaba ta, dar atunci cand incepi cu "vehiculeaza vorba", "ar avea SIDA" si continui cu "zvonurile sunt...adevarate" si "sursa infectarii pare a fi", "grupare secreta de infectati HIV" in Mamaia, etc, arata ca te-ai trezit dis de dimineata sa bati campii! A inceput campania electorala?

Sclavii lui Mazare urla
11 mai 2012
Briza adevarului bate tare

Taci mah coruptule.. ori esti si tu bolnav, de tot sari de cur in sus? De unde stii tu ca nu-i bolnav, l-ai controlat la oua? Presupun ca sunt doua boabe de mazare. Ia-ti uscatul de mana si frecati-va pe manele la nudisti.

Răspuns la: Crina si obsesiile ei!
Adăugat de : mircea, 11 mai 2012
Draga Crina, tu ai o problema cu Mazare, e treaba ta, dar atunci cand incepi cu "vehiculeaza vorba", "ar avea SIDA" si continui cu "zvonurile...
mircea
11 mai 2012
Alt "destept'.

Mai prostovane, de unde stii ca omul este bolnav? Ti-a spus Crina? Ori presupui si tu cum face toanta, haita de maidanezi ce sunteti!

Răspuns la: Briza adevarului bate tare
Adăugat de : Sclavii lui Mazare urla, 11 mai 2012
Taci mah coruptule.. ori esti si tu bolnav, de tot sari de cur in sus? De unde stii tu ca nu-i bolnav, l-ai controlat la oua? Presupun ca sunt doua...
GlenGrant
11 mai 2012
Promenada pe trecerea de pitoni !

''Zebra'' se traverseaza in ritm alert ! Am vazut foarte multi care traverseaza in dorul lelii , parca fac in ciuda soferilor ! Da , sunt foarte multumit de timpii aia....propun sa se infiinteze semafoare la fiecare trecere cu un timp ptr pietoni de max 30 sec , AJUNGE CU PROMENADA PE TRECERILE DE PIETONI !

Alex
11 mai 2012
Ai dreptate GlenGrant

Si acele treceri de pietoni semaforizate sa fie cumva sincronizate cu semafoarele apropiate cum e cel de pe Ferdinand - Republica. Unul din asta ar trebui neaparat la trecerea din tomis 3, in apropiere de lidl, de multe ori, mai mult stai la trecerea aia decat la semafor, asteptand sa treaca pietonii.

Mihai M.
11 mai 2012
Tot ce-i posibil

O fi bolnav de sida, sa-l ia draq. Ne-am saturat de un mincinos penal, ce isi bate joc de noi, aia care am construit cosntanta din tata in fiu.

MIRUNA
11 mai 2012
prost ai fost ,prost ai ramas,GLEN GRANT

Idiotenie subumana, tu te gandesti ca sunt batrani,ologi, sau chiar si tineri cu diverse probleme de mers,oameni cu pciorul in ghips care nu pot merge repede? sau femei gravide sau oameni care au vreo umflatura la picior si nu pot merge rpd? cred ca esti lobotomizat complet de poti scrie asa ceva..ca oamenii trebuie sa mearga in ritm alert..redus mintal ce esti

Bolt
11 mai 2012
E chiar comic..

Eu stau chiar in zona...trecerea aia are 30 de metrii pe care trebuie sa ii faci in 12 secunde(daca nu iei startul imediat cind apare verde-sau chiar inaite) timpul oficial fiind de 15sec. Deci cine nu e bine antrenat n-are sanse sa treaxa pe acolo

unu
12 mai 2012
:PPPP)

retardat esti prietene:)))in ritm alert zici a ha ha ha:)))))

Răspuns la: Promenada pe trecerea de pitoni !
Adăugat de : GlenGrant, 11 mai 2012
''Zebra'' se traverseaza in ritm alert ! Am vazut foarte multi care traverseaza in dorul lelii , parca fac in ciuda soferilor ! Da , sunt foarte...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Bocitoarele din Poliția Rutieră
Marţi, 24 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : RAVAGII pe șoselele din Constanța
Pagina a fost generata in 0.3529 secunde