Astăzi este Ziua Navigatorilor

277
Astăzi este Ziua Navigatorilor - ziuanavigatorilor-1529851506.jpg

Articole de la același autor

În 2010, la conferința de la Manila, Organizația Maritimă Internațională (IMO) a instituit Ziua Navigatorilor. Aceasta este sărbătorită, în fiecare an, pe 25 iunie.

Cu acest prilej, în întreaga lume se desfășoară o serie de acțiuni ce urmăresc creșterea gradului de conștientizare, de către opinia publică, a rolului navigatorilor în comerțul internațional. Ele aduc în fața publicului problemele cu care se confruntă navigatorii.

Pentru ediția din 25 iunie 2018 a Zilei Navigatorilor, tema aleasă este "Bunăstarea navigatorilor", în special problema sănătății mintale. Campania are rolul de a informa armatorii și autoritățile despre problemele care afectează starea mentală a navigatorilor și de a face ca soluțiile disponibile să fie mai cunoscute.

Cu această ocazie, Sindicatul Liber al Navigatorilor, împreună cu Inspectoratul ITF România și organizațiile responsabile pentru serviciile de bunăstare a navigatorilor (Seamen’s Club Constanța și Centrul Internațional), va vizita navigatorii de pe navele din porturile Constanța și Agigea, pentru a afla problemele cu care aceștia se confruntă și pentru a crea un moment de sărbătoare pentru echipaje.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.496 secunde