Au început contrele pe subiectul impozitării venitului din agricultură

311
Subiectul impozitării venitului din agricultură a fost și este unul intens discutat în această perioadă. De această dată a venit și rândul secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, să dea cu noile taxe de pământ. Acesta a declarat ieri că impozitarea venitului în agricultură este o lovitură dată clasei de mijloc.


"Impozitarea venitului în agricultură este o lovitură dată clasei de mijloc și este împotriva organizării moderne a agriculturii. Noi trebuie să trecem de la subzistență la ferma mică, la ferma mijlocie, să ieșim în piață, să vindem, să ne rentabilizăm. (...) Îngrijorarea PDL este că USL se comportă ca un partid care a descoperit din nou chiaburii și consideră că este un delict în România să ai peste două hec-

tare de teren și trebuie să fii impozitat, că este un delict să ai peste două vaci într-o gospodărie țărănească și trebuie să fii impozitat", a afirmat Gheorghe Flutur, într-o conferință de presă. Potrivit acestuia, "nu este corect să impozitezi o dată terenul și a doua oară animalul".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde