Banca Naţională a României a sărbătorit „Săptămâna educaţiei financiare”

114
Banca Naţională a României a sărbătorit „Săptămâna educaţiei financiare” - 1-1681212580.jpg

Articole de la același autor

Banca Naţională a României (BNR), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi inspectoratele şcolare judeţene, a derulat, în perioada 3-6 aprilie, „Săptămâna educaţiei financiare” cu scopul creşterii nivelului de conştientizare a importanţei educaţiei financiare în rândul elevilor şi de a celebra „Ziua educaţiei financiare” ce are loc, în fiecare an, în data de 11 aprilie.

Echipele de educaţie financiară din sediul central şi din toate sucursalele şi agenţiile BNR din ţară au interacţionat cu elevi şi cadre didactice din peste 200 de unităţi şcolare şi aproape 500 de clase de elevi din ciclul primar, gimnazial şi liceal.

„Începând cu data de 6 aprilie, Banca Naţională a României este prezentă în comunitatea de liceeni şi profesori din cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar prin înscrierea pe platforma Joblandia. Această platformă este dezvoltată de Asociaţia profesională a specialiştilor în resurse umane HR Club Romania şi îşi propune facilitarea realizării de vizite de informare sau documentare la sediile instituţiilor participante.

Acest demers este parte a preocupărilor constante ale băncii centrale de a promova importanţa educaţiei economice şi financiare, susţinute şi prin programele şi proiectele derulate la nivel naţional încă din 2009 şi cuprinse în Strategia multianuală de acţiune în domeniul educaţiei financiare a Băncii Naţionale a României”, a transmis Monica Ramona Comşa, referent de specialitate, Biroul de educaţie financiară, muzeu şi comunicare, Sucursala Regională Constanţa - Banca Naţională a României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5317 secunde