Bănci / Credit pentru plata tratamentelor medicale

246
O bancă din România a lansat, recent, creditul pentru plata unor tratamente sau proceduri la instituții medicale din țară sau din străinătate.

Creditul Tonus BCR poate fi utilizat pentru plata costului unor tratamente/proceduri medicale (spre exemplu intervenții chirurgicale, tratamente stomatologice, transplanturi, servicii medicale oferite de maternități, prelevare celule stem, recuperare medicală etc.) efectuate de către instituții medicale din România sau din străinătate, inclusiv a costului de spitalizare, efectuarea de analize medicale de laborator, achiziționarea de proteze medicale și medicamente din farmacii etc.

Creditul se acordă în lei și poate avea o valoare maximă de 44.000 de lei pe o perioadă maximă de până la 10 ani. Venitul net minim pe care trebuie să îl realizeze clientul este de 500 lei.

Banii sunt virați de bancă direct în contul instituției care asigură tratamentul medical, dar clientul poate solicita până la 10% din valoarea creditului aprobat pentru acoperirea cheltuielilor neprevăzute și poate utiliza suma respectivă fără documente justificative.

Dobânda este fixă de 14,9% pe an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9976 secunde