BCR acordă credite beneficiarilor de subvenții APIA

234
BCR acordă credite beneficiarilor de subvenții APIA - platiapia-1358757458.jpg

Articole de la același autor

BCR acordă credite pe termen scurt beneficiarilor care urmează să primească de la bugetul de stat sau din fonduri ale Uniunii Europene subvenții în cadrul diferitelor scheme de sprijin financiar: pentru sectorul vegetal - PNDC 1 Campania 2012, plăți naționale directe complementare în sectorul zootehnic - PNDC bovine, ovine caprine Campania 2012, Măsura 215 - plăți pentru bunăstarea  animalelor - porcine Campania 2012, Axa II PNDR Campania 2012 și pentru suprafață - SAPS Campania 2012.


Beneficiarii de subvenții APIA pot obține de la BCR credite pentru finanțarea capitalului de lucru necesar desfășurării activității curente, în proporție de 80 - 90% din subvenția rămasă de încasat de la APIA.


Totodată, BCR a încheiat cu fondurile de garantare (FGCR și FNGCIMM) convenții bilaterale pentru garantarea în proporție de până la 80% a acestor categorii de credite, mai subliniază reprezentanții băncii.


Aceste tipuri de împrumuturi pot fi obținute de producători agricoli, persoane fizice sau juridice care prezintă adeverința de înregistrare fermier emisă de APIA prin care se confirmă eligibilitatea acestora la obținerea finanțării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Economie : BCR / Programul de lucru cu publicul
Pagina a fost generata in 0.3873 secunde