Biletele CFR cumpărate online, mai ieftine cu 10%

207

Articole de la același autor

CFR a anunțat că toți cumpărătorii de bilete online de pe site-ul companiei, indiferent de tipul cardului utilizat, beneficiază de o reducere de 5%. Începând cu data de 1 aprilie, la orice bilet cumpărat online, care include această reducere, se mai acordă o reducere de încă 5% la plata cu cardurile MasterCard și Maestro.
Perioada de valabilitate a ofertei este 1 aprilie - 30 iunie 2012, iar reducerea nu poate fi mai mare de 600 lei/tranzacție.
Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă, se aplică tarifului special de online și se cu-mulează cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studenților sau elevilor sau cele pentru biletele dus/întors etc.
"Clientul se înregistrează pe site, alege destinația și selectează modalitatea de plată online, cu cardul. După finalizarea tranzacției, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărții sale de identitate și a ID-ului de bilet", au precizat reprezentanții CFR Călători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2883 secunde