Bittnet anunţă o investigaţie a Consiliului Concurenţei asupra pieţei IT din România

170
Bittnet anunţă o investigaţie a Consiliului Concurenţei asupra pieţei IT din România - 1-1717652858.jpg

Articole de la același autor

Grupul Bittnet a primit un ordin al Consiliului Concurenţei cu privire la declanşarea unei investigaţii pe piaţa comercializării de echipamente de tehnologia informaţiei şi comunicaţii din România, care priveşte diferite proceduri din perioada 2019-2024.

„Bittnet Systems S.A. informează investitorii despre primirea unui ordin al Consiliului Concurenţei cu privire la declanşarea unei investigaţii pe piaţa comercializării de echipamente de tehnologia informaţiei şi comunicaţii din România.

Investigaţia priveşte diferite proceduri din perioada 2019-2024 aferente unor proiecte de infrastructuri IT&C şi acoperă mai multe societăţi active în domeniul IT din România printre care şi două companii care fac parte din pilonul de Infrastructură Digitală al grupului Bittnet: Dendrio Solutions SRL şi Dataware Consulting SRL”, se arată într-un comunicat al companiei transmis Bursei de la Bucureşti.

Investigaţia declanşată de Consiliul Concurenţei se desfăşoară cu respectarea procedurii specifice conferite de lege. În cadrul unor astfel de demersuri, autoritatea de concurenţă urmăreşte colectarea de date şi informaţii în scopul efectuării tuturor analizelor pe pieţele vizate şi verificării comportamentelor societăţilor active pe aceste segmente de piaţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6619 secunde