Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Almado Total Distribution, Cathedral Distribution şi Policalita de către Abatorul Periş

147
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Almado Total Distribution, Cathedral Distribution şi Policalita de către Abatorul Periş - 11-1716208478.jpg

Articole recomandate

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Abatorul Periș S.A. intenționează să preia companiile Almado Total Distribution S.R.L., Cathedral Distribution S.R.L. și Policalita S.R.L. de către Abatorul Periș.

Abatorul Periș produce și comercializează cu ridicata produse de carne proaspătă și comercializează cu amănuntul produse din carne proaspătă și procesată.

Almado comercializează cu amănuntul produse de carne proaspătă și procesată, iar Cathedral și Policalita comercializează cu ridicata produse de carne proaspătă și procesată. Companiile aparțin lui Alin-Georgian Zamfira.

„În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, 20 mai, de autoritatea de concurenţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3372 secunde