Preluarea unui portofoliu de creanţe al BRD Finance IFN de către Grupul EOS, analizată de Consiliul Concurenţei

157
Preluarea unui portofoliu de creanţe al BRD Finance IFN de către Grupul EOS, analizată de Consiliul Concurenţei - 1-1714389183.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul EOS, prin intermediul companiilor EOS Credit Funding DAC și EOS Finance IFN S.A., intenționează să preia un portofoliu de creanțe performante și neperformante de la BRD Finance IFN S.A.

EOS Finance IFN S.A. și EOS Credit Funding DAC fac parte din Grupul EOS, un furnizor internațional de servicii financiare personalizate. Activitatea principală a companiei este reprezentată de achiziționarea portofoliilor de creanțe garantate și negarantate. Principalele sectoare țintă sunt sectorul bancar, utilități, imobiliare și comerț electronic. Grupul EOS face parte din Grupul Otto, furnizor de servicii de comerț electronic, retail și servicii conexe.

BRD Finance IFN S.A., prezentă pe piață din anul 2004, are în portofoliu credite pentru achiziția de bunuri, carduri de credit, credite auto și credite de nevoi personale.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, 29 aprilie, de autoritatea de concurenţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4765 secunde