Consiliul Concurenţei analizează preluarea Automecanica Mediaş SRL de către Rheinmetall Landsysteme GmbH

199
Consiliul Concurenţei analizează preluarea Automecanica Mediaş SRL de către Rheinmetall Landsysteme GmbH - 11-1708613008.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care Rheinmetall Landsysteme GmbH intenționează să preia compania Automecanica Mediaș SRL și subsidiara acesteia, Atelierele Speciale Autocamioane Mediaș SRL.

Rheinmetall Landsysteme GmbH, Germania, face parte din grupul Rheinmetall, grup tehnologic integrat, care dezvoltă și comercializează componente, sisteme și servicii pentru industria de securitate și cea civilă.

Automecanica Mediaș SRL este un producător de componente din oțel pentru semiremorci de transport greu, containere speciale, oțelării și confecții metalice, scări metalice interioare și exterioare, asamblare structuri metalice finale, suprastructuri auto, precum și proiectare personalizată și producție de piese și componente din oțel, oțel inoxidabil și aluminiu.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), operațiunea trebuie aprobată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, 22 februarie, de autoritatea de concurenţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4869 secunde