Consiliul Concurenţei analizează preluarea Hendi Holding BV de către 365 Capital Fund Cooperatief UA

183
Consiliul Concurenţei analizează preluarea Hendi Holding BV de către 365 Capital Fund Cooperatief UA - 11-1704890044.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care 365 Capital Fund Cooperatief UA intenționează să preia Hendi Holding BV și anumite filiale ale acesteia din Olanda, România, Polonia, Austria, Spania, Grecia, Italia și Hong Kong.

365 Capital Fund Cooperatief UA, din Olanda, se concentrează pe investițiile în firme mici și mijlocii din piață. În România, compania activează prin intermediul Grupului APH și a filialei românești a acestuia, APH Group RO SRL, în domeniul comerțului cu ridicata de mașini, echipamente și instalații agricole.

Hendi Holding BV face parte din Grupul Hendi, un furnizor de echipamente de gătit și instrumente de bucătărie pentru industria de ospitalitate. Grupul Hendi activează în România în principal prin filiala Hendi România SRL, care furnizează produse exclusiv dealerilor, angrosiștilor și magazinelor online de echipamente de catering.

„Conform prevederilor Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat de presă transmis de autoritatea de concurenţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6657 secunde