Consiliul Concurenţei analizează preluarea activităţii de intermediere în asigurări a Globasig Broker de Asigurare-Reasigurare

188
Consiliul Concurenţei analizează preluarea activităţii de intermediere în asigurări a Globasig Broker de Asigurare-Reasigurare - 1-1701952786.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Safety Broker de Asigurare S.A. intenționează să preia activitatea de intermediere în asigurări realizată de Globasig Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L. în România.

Safety Broker de Asigurare S.A. desfășoară activități de intermediere pentru toate clasele de asigurări de viață și generale, inclusiv emiterea de contracte de asigurare și încasarea primelor de asigurare în numele companiilor de asigurări, având o acoperire națională.

Globasig Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L. oferă produse de asigurare auto (CASCO/RCA), pentru bunuri și imobile, pentru călătorii în străinătate și vacanțe, pentru răspundere civilă legală și/sau profesională, pentru transporturi, de viață, sănătate și economii, pentru garanții și riscuri financiare, în agricultură.

„Conform prevederilor Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax la nr. 021 405 45 12 sau prin e-mail la adresa [email protected] în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, 7 decembrie, de autoritatea de concurenţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5943 secunde