Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Netopia Holding SA de către Innova/7 SCA - SICAV RAIF

244
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Netopia Holding SA de către Innova/7 SCA - SICAV RAIF - 1-1701176070.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Innova/7 SCA SICAV - RAIF intenționează să preia, prin intermediul Fastnet S.a.r.l., compania Netopia Holding S.A. și firmele controlate de aceasta - Netopia Financial Services S.R.L., Web2SMS S.R.L., Mobilpay S.R.L. și MPX Pay Services S.R.L.

Innova/7 SCA SICAV - RAIF face parte din Grupul Innova, care include mai multe vehicule de investiții.

Fastnet S.a.r.l. este un vehicul investițional înființat special cu scopul de a realiza tranzacția.

Netopia Holding S.A. și firmele pe care le controlează oferă servicii pentru companiile care desfășoară comerț electronic, inclusiv soluții de plată online și cu telefonul mobil și servicii de marketing digital.

„În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţie de Consiliul Concurenţei, marţi, 28 noiembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4812 secunde