Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Infopress de către Grupul Keesing

144
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Infopress de către Grupul Keesing - 1-1702905219.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Keesing Media Group B.V. intenționează să preia Infopress Group SA și, indirect, IPG Technic SRL.

Keesing creează și publică puzzle-uri în format tipărit, online și în aplicații mobile și produce reviste de puzzle sub mai multe branduri. Grupul Keesing nu are subsidiare în România și nu vinde reviste de puzzle pe piața din România.

Infopress este o tipografie specializată pe tipărirea de publicații comerciale și reviste de mare tiraj. IPG Technic, deținută în prezent de către Infopress, este furnizorul de servicii de mentenanță al Infopress.

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că tranzacția notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, 18 decembrie, de Consiliul Concurenţei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5059 secunde