Școala ”Petre Ispirescu” găzduiește etapa județeană a Olimpiadei ”Solomon Marcus”

1003
Școala ”Petre Ispirescu” găzduiește etapa județeană a Olimpiadei ”Solomon Marcus” - x-olimpiada-1708612520.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 24 februarie 2024, se va desfășura Olimpiada Națională de Lingvistică Solomon Marcus - etapa județeană, la Școala Gimnazială Petre Ispirescu (Aleea Universității, nr 40).

O competiție organizată de Ministerul Educației, în colaborare cu

Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” și cu Departamentul de Lingvistică al Facultății de Litere de la Universitatea din București.

Proba scrisă începe la ora 10.00.

Olimpiada cuprinde două secțiuni: secţiunea de EXERCIȚIU – pentru elevii din învățământul secundar inferior (clasele gimnaziale), astfel:  categoria A: elevii din clasele V-VI; care vor avea de rezolvat două probleme în trei ore și categoria B: elevii din clasele VII-VIII care vor avea de rezolvat trei probleme tot în trei ore

La cea de-a doua secţiune de PERFORMANŢĂ – pentru elevii din învățământul secundar superior (clasele IX – XII), elevii vor avea de rezolvat trei probleme în patru ore. Accesul elevilor în sălile de concurs este permis până în momentul distribuirii subiectelor. Elevii se vor prezenta în centrul de concurs, având asupra lor carnetul de elev vizat pe anul școlar în curs/ carte de identitate.

Subiectele de concurs și baremele sunt unice și vor fi transmise de Ministerul Educației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5162 secunde