Medalii pentru elevii calificați la etapa internațională a Olimpiadei de Informatică în Echipe

173
Medalii pentru elevii calificați la etapa internațională a Olimpiadei de Informatică în Echipe - olimpici-1685529787.jpg

Articole recomandate

Lotul României a obținut rezultate de excepție la etapa internațională a Olimpiadei de Informatică în Echipe, toate cele 3 echipe urcând pe podium alături de echipe din Egipt, Ungaria și Siria.
În perioada 26-30 mai 2023, s-a desfășurat etapa internațională a Olimpiadei de Informatică în Echipe. Aflată la a VI-a ediție, competiția din acest an a fost organizată de Academia Arabă pentru Știință, Tehnologie și Transport Maritim din Port Said, Egipt. Promovând spiritul de echipă și performanța în domeniul informaticii, IIOT este organizată la nivel național de către Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, Școală Lider.
Medalie de aur a obținut echipa Crazy frogs, de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București, formată din elevii Pop L.A. Raul-Andrei, Luchianov C.M. Alexandru, Oprea N.D. Rareș-Andrei, Tîrziu R.C. Petre-Călin, coordonată de prof. Casian Pătrășcanu.
Medalie de argint a obținut echipa AaaIeLonMusc, de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București, formată din elevii Andreescu F. Mihnea, Bodrogean M. Hariclea-Briana, coordonată de prof. Casian Pătrășcanu.
Medalie de bronz a obținut echipa CrackedCode, de la Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, formată din elevii Luchian F. Cristian, Gașpar M. Robert Andrei, Vișan M. David, Neagu N.C. Ștefan Claudel, coordonată de prof. dr. Gheorghe Manolache.
Din partea Comitetului Olimpic Român al competiției a participat, ca reprezentant științific, domnul Ștefan Cosmin Dăscălescu, laureat și el al unei ediții anterioare și propunător de subiecte la etapa națională.
Atmosfera festivă a fost susținută și de reprezentanții Ambasadei României din Egipt, care le-au oferit echipajelor noastre steagul României.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3196 secunde