Elevă a Colegiului Militar din Constanța, calificată la etapa națională a Olimpiadei Naționale „Lectura ca abilitate de viață”

67632
Elevă a Colegiului Militar din Constanța, calificată la etapa națională a Olimpiadei Naționale „Lectura ca abilitate de viață” - x-colegiul-militar-1682432213.jpg

Articole de la același autor

Bianca Cărbunaru, coordonată de prof. Mirela Dumitru-Savin, a obținut, la finele lunii martie, premiul I și va reprezenta la etapa națională a Olimpiadei Naționale „Lectura ca abilitate de viață”.

De asemenea, sub îndrumarea cadrelor didactice coordonatoare Mirela Dumitru-Savin, Mihaela Matache și Geanina-Petronela Roșu, elevii noștri s-au întors cu următoarele rezultate de la aceeași olimpiadă:

Premiul I: David Ilioiu, Ionuț Neculai, Roxana Tăgîrță și Nicoleta Vancea.

Premiul al II-lea: Diana Neacșu, Andrada Ene, Bianca Damian, Valentin Trufașu, Lorenzo Verbinschi, Sarah Păcuraru, Lidia Scolnicu, Răzvan Răileanu, Claudiu Purcărea, Denisa Mîndroc, Maria Mihalcea, Bianca-Nicoleta Stoica, Anca Lazăr și Denisa Musteață.

Premiul al III-lea: Andrei Colța, Miruna Costache, Nicoleta Popescu și Maria Rătăciuc.

Mențiune: Mateo Dumitru, Livia Ionașcu, Andrada Șerbănoiu, Andreea Toma, Răzvan Moise, Maria Bourceanu și Gabriela Bobîrnea.

Etapa Națională a Olimpiadei Naționale „Lectura ca abilitate de viață” se va desfășura la Constanța în perioada 12-14 mai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5234 secunde