Consiliul Concurenţei analizează preluarea Electromontaj Carpaţi SA de către Grampet Logistics SRL

159
Consiliul Concurenţei analizează preluarea Electromontaj Carpaţi SA de către Grampet Logistics SRL - 1-1707137672.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Grampet Logistics SRL intenționează să preia Electromontaj Carpați SA.

Grampet Logistics SRL este un furnizor de soluții de transport în Europa și în Asia, care integrează diferite moduri de transport și servicii auxiliare în lanțul logistic, oferind servicii personalizate. Compania este membră a grupului Grampet, activ în principal pe piața serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar, și a activităților conexe.

Electromontaj Carpați SA are ca obiect principal de activitate lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, 5 februarie, de autoritatea de concurenţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3786 secunde