Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Philoro de către Invest AG şi RBH

110
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Philoro de către Invest AG şi RBH - 1-1711021018.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft (Invest AG) și Rudolf Brenner Holding GMBH (RBH) intenționează să preia compania Philoro Holding GMBH, prin intermediul Kultas Beteiligungs GmbH, societate creată pentru această operațiune.

Invest AG, din Austria, achiziționează, gestionează și vinde investiții temporare în companii mijlocii care dezvoltă, produc sau distribuie produse sau servicii, preia gestionarea altor companii existente și a celor care urmează să fie înființate în Austria și în străinătate și care furnizează servicii auxiliare legate de afaceri, inclusiv consultanță în afaceri și prestează servicii în domeniul consultanței în afaceri. Invest AG are trei filiale în România și mai multe companii în portofoliu care activează pe piața locală.

RBH este o societate de tip holding, din Austria, controlată de Rudolf Brenner, ce nu este activă din punct de vedere operațional.

Philoro Holding GmbH și subsidiarele sale sunt active pe piața de comercializare a metalelor prețioase, fiind prezentă în România prin intermediul unei subsidiare.

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, 21 martie, de autoritatea de concurenţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5923 secunde