Preluarea Officine Maccaferri de către Ambienta SGR, autorizată de Consiliul Concurenţei

142
Preluarea Officine Maccaferri de către Ambienta SGR, autorizată de Consiliul Concurenţei - 1-1716290693.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Ambienta SGR SpA, prin intermediul HoldCo 69 SRL, intenționează să preia Officine Maccaferri SpA și filialele acesteia.

Ambienta SGR SpA este un fond european de investiții de capital privat, specializat în investiții axate pe mediu și sustenabilitate, pe piețele private și publice, constituit în Italia. HoldCo 69 este un vehicul investițional al grupului Ambienta.

Grupul Maccaferri este un furnizor de produse și soluții de inginerie de mediu, pe piața construcțiilor civile, geotehnice și de mediu. Grupul are numeroase filiale la nivel mondial, în România fiind prezent prin Maccaferri Romania SRL, companie care comercializează în principal produse de inginerie (produse geosintetice, produse pe bază de plasă de sârmă dublu răsucită, produse pentru protecția împotriva căderilor de pietre), însă furnizează, de asemenea, și servicii de instalare a acestor produse.

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, 21 mai, de autoritatea de concurenţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3407 secunde