Black Sea Ports & Shipping - în premieră la Constanța

228
Black Sea Ports & Shipping - în premieră la Constanța - blacksea-1452798163.jpg

Articole de la același autor

A cincea ediție a Black Sea Ports & Shipping se va desfășura, în acest an, în premieră în România, la Constanța, la Centrul Expozițional, în perioada 25 - 27 mai 2016. Gazda este Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.


Black Sea Ports & Shipping este cel mai important eveniment de acest gen din regiunea Mării Negre. În cadrul lui vor fi abordate problemele de actualitate și provocările din domeniul transportului și logisticii la nivel mondial. 


Ediția din acest an va reuni 30 de lideri din domeniul transportului internațional. Vor participa peste 300 de specialiști din domeniul portuar, care reprezintă autorități, importatori, exportatori, linii de transport maritim, expeditori de marfă, companii de logistică, porturi, companii de exploatare a terminalelor, operatori feroviari, firme specializate în echipamente portuare și fur-nizori de servicii din țări din întreaga regiune a Mării Negre. Evenimentul cuprinde și o expoziție, la care și-au anunțat prezența, până în prezent, 50 de expozanți din domenii de activitate conexe transportului naval.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Noiembrie 2015
Stire din Economie : România are nevoie de un Cod Maritim
Pagina a fost generata in 1.6717 secunde