BMW prezintă constănțenilor cele mai noi modele - X1 Sport Line și xLine, X6 și seria 7

304
BMW prezintă constănțenilor cele mai noi modele - X1 Sport Line și xLine, X6 și seria 7 - 2013bmwx1actf34ns50312717-1348260911.jpg
Astăzi (sâmbătă) între orele 10.00 - 18.00, la showroom-ul Bavaria Motors din localitatea Ovidiu, DN 2A, dealerul BMW invită clienții și pasionații auto din Constanța la BMW Multilaunch 2012.


Evenimentul marchează deschiderea sezonului de toamnă, prezentând în premieră noile modele BMW Seria 7, BMW X6 și BMW X1 Sport Line și xLine. Pentru invitați au fost pregătite o mulțime de surprize, o tombolă cu premii și oferte speciale de sezon.
Noile modele lansate de producatorul BMW AG în această toamnă, vor fi principalele atracții ale zilei.
Oaspeții evenimentului vor avea la dispoziție consultanți specializați ai Bavaria Motors pentru a descoperi și alte ofertele speciale destinate modelelor BMW xDrive. Detalii privind aceste oferte, prețuri, specificații tehnice, ofertele de service și posibilitățile de finanțare pot fi solicitate în timpul evenimentului. 
Iată însă câteva amănunte despre BMW X6. Unul din cele mai apreciate modele BMW, primul Sport Activity Coupe din lume, beneficiază începând cu această toamnă de modificări de design și de noi echipamente, cum sunt farurile integrale LED, o premieră absolută pentru acest segment de automobile. Motoarele pe benzină și diesel sunt echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo Technology. Nu lipsește nici sistemul inteligent de tracțiune integrală xDrive completat de Dynamic Performance Control (diferențialul care permite distribuția optimă de cuplu între roțile spate). Noul BMW X6 M50d vine cu cel mai puternic motor diesel de șase cilindri în linie oferit pe piață. Detaliile despre celelalte modele le puteți afla în showroom-ul Bavaria Motors.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4011 secunde