Bucătari din toată lumea, la concursul internațional de gastronomie organizat de Fundația Nejloveanu

251
În acest week-end, maeștri bucătarii din șapte țări, inclusiv din România, își dau întâlnire la Constanța.


Fundația "Ing. N. Nejloveanu - Maestru în Artă Culinară" organizează cea de-a VI-a ediție a Concursului Internațional de Gastronomie Trofeul Balada Nej "Bucătar European - Gust Tradițional". Evenimentul se desfășoară pe 22 și 23 septembrie (sâmbătă și duminică), la Casa de Cultură din Constanța. 
Concursul este structurat pe două secțiuni, la care participă echipe din Malta, Italia, Franța, Olanda, Slovenia, Cipru și România (cu trei echipe din Iași, București și Constanța). 
De asemenea, în afara concursului au loc demonstrații susținute de echipa națională de juniori a României, echipa regională a Bucureștiului și echipa națională de seniori a României. Acestea urmează să participe la Olimpiada de Gastronomie ce va avea loc în octombrie, în Germania.
Iată și care este programul evenimentului: astăzi la ora 10.00 are loc deschiderea oficială și parada drapelelor, iar la ora 10.15 începe secțiunea "Gastronomie românească". Duminică, la ora 10.00 se dă startul secțiunii "Gastronomie etnică", iar la 16.00, festivitatea de premiere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4339 secunde