Bursă, aeroport, agricultură. INFO economic

257
Bursă, aeroport, agricultură. INFO economic - info-1678621325.jpg

Articole de la același autor

l Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în scădere pe toţi indicii şedinţa de tranzacţionare de vineri, iar valoarea schimburilor s-a cifrat la 36,857 milioane de lei (7,5 milioane de euro). Pe Piaţa Reglementată, cele mai tranzacţionate au fost acţiunile Băncii Transilvania, cu 9,57 milioane de lei, urmate de titlurile OMV Petrom, care au generat schimburi în valoare de 4,52 milioane de lei, şi de cele ale Nuclearelectrica - 2,68 milioane de lei.

l Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti alocă 7,1 milioane lei, fără TVA, pentru amenajare şi întreţinere de spaţii verzi, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 48 luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul preţul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 aprilie 2023, ora 15:00.

l Peste 264 de milioane de euro au fost rambursate României, în luna martie, de la Comisia Europeană pentru proiectele din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Transferul sumei totale de 264.043.355 de euro, la începutul lunii martie a acestui an, reprezintă cheltuieli efectuate prin agenţie şi solicitate pentru decontare de România pentru perioada 16 octombrie - 31 decembrie 2022. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8606 secunde