Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța are un nou director general

827
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța are un nou director general - untitled-1646053720.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine, 1 martie 2022, Ruxandra Serescu va fi noul director general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.


Ion Dănuț Jugănaru, care a ocupat această funcție până pe 28 februarie, va continua să lucreze în sistemul cameral, dar la un nivel mai înalt, în cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României. Instituția centrală are nevoie de experiența sa - de peste 28 de ani în cadrul uneia dintre cele mai active camere de comerț românești - la o serie de proiecte.

Dănuț Jugănaru a început să lucreze în cadrul CCINA Constanța din anul 1993, când a ocupat prin concurs funcția de secretar general.


Noul director general Ruxandra Serescu face parte din echipa CCINA Constanța din anul 2004, iar din 2008 a ocupat funcția de director al Direcției juridice și arbitraj și vicepreședinte al Curții de Arbitraj Comercial și Maritim de pe lângă CCINA Constanța.

Este pentru prima oară în lunga istorie de 158 de ani a instituției camerale din cetatea Tomisului când „cârma” ei este preluată de o femeie. Cotidianul „Cuget Liber” îi urează succes!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5461 secunde