Concurs Campanii publicitare în folosul… spărgătorilor de case

572
1
Campanii publicitare în folosul… spărgătorilor de case - img7929-1321037133.jpg

Articole de la același autor

Metodele agresive de publicitate la care recurg unii dintre agenții economici pun în pericol securitatea locuințelor. Aceștia nu se mai mulțumesc să umple cutiile poștale cu broșuri, ziare, reviste, pliante ori fluturași. Au constat că mulți cetățeni nu ridică, cu zilele, corespondența ori dacă o fac, aruncă materialele publicitare la gunoi, fără să le mai citească. De aceea, pentru a obliga cetățenii să arunce măcar o privire pe ele, le pun chiar la ușa lor, pe prag ori agățate de clanță.
Procedeul nu este doar deranjant prin neobrăzarea de a încălca un spațiu privat (fiți convinși că oricare dintre firmele în cauză v-ar da în judecată, dacă i-ați aplica aceeași metodă), este extrem de periculos.
Multe dintre apartamente și case sunt temporar nelocuite, din diferite motive (locatarii sunt plecați la muncă în străinătate, sunt în concediu ori la rude etc.). Un pliant care atârnă de câteva zile de o clanță este dovada că locatarul lipsește de acasă și, totodată, invitație pentru hoți. În mod involuntar și prostesc, firmele care își fac publicitate prin astfel de metode devin complicii hoților.
Asemenea practici ar trebui interzise prin lege și sancționate exemplar. Dar înainte ca autoritățile să ia măsurile cuvenite, trebuie să reacționeze chiar locatarii. Ei trebuie să interzică accesul în imobile a celor ce practică asemenea metode de publicitate.
Respectivele firme ar trebui să se teamă de a recurge la astfel de procedee. Întrucât acțiunea lor publicitară se desfășoară într-un spațiu privat, fără acordul proprietarilor, ele pot fi suspectate de complicitate cu hoții și acționate în justiție.

Comentează știrea

Milica
13 noiembrie 2011
Cutia de scrisori surpriza

Cine, oare, ne poate proteja si impotriva campaniilor electorale desantate, incepute prematur, cu fluturasi ai primarilor, consilierilor si ... prefectilor?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6218 secunde