Când ajunge noua Clasă V de la Mercedes-Benz în showroom-ul Țiriac Auto

273
2

Articole de la același autor

Noua Clasă V de la Mercedes-Benz, un Mercedes-Benz din seria autovehiculelor multifuncționale, va ajunge, cât de curând, și la Constanța! Chiar dacă este cel mai tânăr și spațios membru al familiei de automobile Mercedes-Benz, modelul setează noi stan-darde în segmentul său datorită designului și inovațiilor prezente în premieră la bord. Noua Clasă V oferă spațiu interior pentru până la opt persoane, confort, eficiență și siguranță. 
Acest autovehicul multifuncțional premium oferă două linii de echipare - V-Class și V-Class Avantgarde, un pachet cu accesorii sport "Exterior Sports" și un pachet special pentru interior "Interior Design", disponibil pentru fiecare din cele două echipări amintite. Acestora li se adaugă două versiuni disponibile pentru ampatament, trei lungimi pentru caroserie (cuprinse între 4.895 și 5.370 mm), trei motorizări și foarte multe opționale. 
Noua Clasă V este atractivă pentru familii sau pentru cei care au nevoie de un interior spațios, flexibil, ergonomic pentru activități sportive. Mai mult, Clasa V poate fi mașina ideală ca autovehicul de tip shuttle în cadrul hotelurilor sau ca transport pentru VIP-uri. 
Nivelul standard de dotări al Clasei V este generos, incluzând sistemul Audio 20 USB cu displayul central cu diagonala de 7 inch, inserțiile nuanță piano-gloss, volan multifuncțional în trei spițe cu 12 comenzi și selectorul Direct Select cu padele montate pe el pentru schimbarea manuală a treptelor (dacă mașina este echipată cu transmisia automată), volan reglabil pe înălțime și în adâncime, scaune față "luxury" cu airbaguri pelvis/torace, frână de staționare electrică și prindere activă cu fixare automată pentru ușa culisantă din dreapta spate. 
Lansarea pe piață va avea loc la sfârșitul lunii iunie a acestui an, moment din care va fi disponibil și în showroom-ul Țiriac Auto Constanța. 


Comentează știrea

germany hermes bags
19 mai 2014
germany hermes bags

hermes paket rückgabe Stiri Economie : Când ajunge noua Clasă V de la Mercedes-Benz în showroom-ul Țiriac Auto | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online germany hermes bags http://www.shootingstars.dk/germany-hermes-bags-hermes-handbags-dark-blue-9049.aspx

MBT Kipimo Shoes
30 mai 2014
MBT Kipimo Shoes

mbt shoes outlet store uk Stiri Economie : Când ajunge noua Clasă V de la Mercedes-Benz în showroom-ul Țiriac Auto | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Kipimo Shoes http://www.qidi.com/mbt-shoes/mbt-shoes-sale-canada.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde