Ce brokeri de asigurare au fost sancționați de CSA

321
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a hotărât aprobarea retragerii autorizației de funcționare a Societății Comerciale Cardif Asigurări SA ca urmare a dizolvării societății, conform hotărârii Adunării Generale a Acționarilor, au anunțat reprezentanții CSA.
De asemenea, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a hotărât sancționarea Societății Comerciale Insurance Reinsurance International Broker de Asigurare - SA cu interzicerea temporară a exercitării activității până la aprobarea de către CSA a conducătorilor executivi care să îndeplinească condițiile legale.
Consiliul a hotărât și suspendarea, la cerere, pentru o perioadă de trei ani, a desfășurării activității de broker de asigurare a Societății Comerciale M.C.M. Broker de Asigurare - Reasigurare SRL.
Lista celor sancționați continuă cu Societatea Comercială Strategic Insurance Broker SRL și cu Societatea Comercială Inter Consulting Broker de Asigurare SRL cărora le-a fost interzisă temporar exercitarea activității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7611 secunde