Ce documente fiscale puteți obține on-line

102
1
Ce documente fiscale puteți obține on-line - cedocumentefiscale-1441541107.jpg

Articole de la același autor

"Spațiul Privat Virtual"(SPV) reprezintă un serviciu prin intermediul căruia se efectuează comunicarea electronică a informațiilor și înscrisurilor între Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și persoana fizică, în legătură cu situația fiscală proprie a acesteia. SPV este accesibil și de pe smartphone sau tabletă cu unul dintre sistemele de operare Google Android sau Apple iOS. Serviciul SPV este gratuit și disponibil 24 de ore din 24.

Prin intermediul "Spațiului Privat Virtual" contribuabilii pot obține: Adeverințe de venit, Certificate de atestare fiscală, Situația contribuțiilor de asigurări sociale declarate de angajatori în declarația 112, Situația/nota obligațiilor de plată.

Adeverințele de venit și certificatele de atestare fiscală primite prin SPV nu se timbrează și se difuzează în format "pdf" având atașată o semnatură electronică a Ministerului Finanțelor Publice. Prin urmare, adeverințele de venit solicitate prin SPV sunt valabile fără altă semnătură și fără ștampila unității fiscale. 

Comentează știrea

Mirela
6 septembrie 2015
Munca la domiciliu

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 1-2 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC, seriozitate, perseverenta, atentie la detalii . Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Social : SPIT. Informații fiscale online
Pagina a fost generata in 0.4973 secunde