AVERTISMENTUL POLIȚIȘTILOR PENTRU CONSTĂNȚENI. Mare atenție la înșelătorii!

308
1
AVERTISMENTUL POLIȚIȘTILOR PENTRU CONSTĂNȚENI. Mare atenție la înșelătorii! - accident1438707656-1441541766.jpg
Escrocii nu au vacanță și continuă înșelăciunile prin metoda "Accidentul". Ultimul caz înregistrat la Constanța s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute. Cea care a fost contactată pe telefonul fix nu s-a pierdut cu firea și l-a sunat pe soțul ei aflând că era la un pas să pice în capcana indivizilor. În jurul orei 23.30, o femeie de 40 ani, din Constanța, domiciliată pe raza Secția 5, a fost contactată telefonic pe telefonul fix de către o persoană necunoscută care i-a transmis că soțul a provocat un accident rutier și a lovit grav un copil. Pentru a nu ajunge după gratii trebuie să dea 3.000 euro. Femeia a realizat că totul nu era decât o înșelătorie.

PENTRU A NU FI VICTIME ALE ÎNȘELĂCIUNILOR, polițiștii recomandă :

"Fiți prudenți atunci când sunteți apelați telefonic de persoane care pretind a fi rude care au produs accidente și solicită bani!

În cazul în care sunteți contactați de persoane care pretind a fi o rudă apropiată sau spun că sună din partea acesteia și susțin că au urgent nevoie de bani pentru a rezolva problemele create de un accident rutier, în care ar fi fost implicată, nu dați curs solicitării.

Verificați dacă ruda în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, cereți date despre unitatea medicală, de poliție sau parchet unde s-ar afla aceasta și sunați pentru confirmare la instituțiile respective (Spital, Poliție, Parchet) sau luați legătura cu persoana în cauză, pentru a vă asigura că nu este vorba despre o înșelăciune.

Dacă sunteți contactat de către cineva care vă apelează în numele unei rude apropiate și vă cere bani, anunțați imediat Poliția la numărul de urgență 112, pentru a va acorda sprijin.

În cazul în care vă confruntați cu asemenea situații, adresați-vă de urgență celei mai apropiate unități de poliție sau apelați numărul unic de urgență 112!"

Comentează știrea

Mirela
6 septembrie 2015
Munca la domiciliu

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 1-2 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC, seriozitate, perseverenta, atentie la detalii . Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.509 secunde