Metoda "Accidentul" încă funcționează! A păcălit o pensionară cu 4.000 de lei

196
1
Metoda

Articole de la același autor

În ciuda mediatizării excesive, constănțenii încă pică în plasa escrocilor care acționează prin metoda "Accidentul". De la începutul anului și până în prezent, au fost înregistrate la poliție peste 50 de cazuri, o parte din ele fiind rezolvate de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța. Victimele sigure ale escrocilor sunt vârstnicii care nu se gândesc de două ori înainte și scot banii de la saltea, numai să își salveze fiul sau ruda de închisoare.

Ultimul caz înregistrat la Constanța a fost luni, când o femeie a fost prinsă în flagrant după ce încerca să stoarcă de la o constănțeancă mii de lei. Asta după ce, cu câteva zile înainte, a păcălit-o să îi dea suma de 4.000 de lei. Potrivit anchetatorilor, vinerea trecută, o femeie de 89 de ani, din Constanța, a fost contactată telefonic de un individ care s-a dat drept nepotul ei și a anunțat-o că a provocat un accident și are nevoie urgentă de bani. Octogenara, disperată, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a întâlnit cu o femeie căreia i-a dat banii fără să pună prea multe întrebări.

După două zile, constănțeanca a fost sunată iar și presupusul nepot i-a spus că îi mai trebuie 4.000 de lei. Între timp, femeia a realizat că a fost păcălită și a sunat la poliție. Oamenii legii au organizat un flagrant și au prins o femeie, de 31 de ani, care venise să ridice banii. Ea a fost reținută și prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Stela
17 iunie 2015
Oferta cea mai convenabila de lucru la domiciliu!

Oferta cea mai convenabila de lucru la domiciliu! Castigati experienta alaturi de noi si faceti bani cu o munca moderna si placuta! Cautam oameni foarte seriosi si interesati de un venit suplimentar in timpul liber, acasa, comod in fata calculatorului. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3205 secunde