15 constănțeni prăduiți de 300.000 de lei

378
15 constănțeni prăduiți de 300.000 de lei - 15constantenipraduitide300000del-1432663461.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au lucrat la foc continuu în dosarul "metoda Accidentul", care a făcut zeci de victime la Constanța. 


La începutul lunii martie, oamenii legii au prins în flagrant, în zona Tomis Nord, un taxi marca Chevrolet, la bordul căruia se aflau patru bărbați despre care existau informații că acționează prin această metodă. Escrocii sună pe telefonul fix și se dau drept avocații unor rude care ar fi provocat un grav accident rutier. Pentru ca odraslele să scape basma curată, suspecții cereau anumite sume de bani, iar cei care cădeau în plasă și scoteau economiile de la saltea erau vârstnicii. 


Unul dintre indivizii prinși, Robert Constantin Avram, de 29 de ani, din Fetești, era cel care mergea la locu-ințele păgubiților, se dădea drept avocat și colecta banii, care ulterior ajungeau la liderii rețelei aflați deja în spatele gratiilor. Ieri, individul a colaborat cu anchetatorii și a semnat un acord de recunoaștere pentru cele 15 fapte de care este acuzat. 


Procurorii au cerut instanței de judecată să îl condamne pe suspect la 7 ani și 6 luni de închisoare. Mai mult, după executarea pedepsei, Robert Constantin Avram nu mai are voie să vină în Constanța timp de cinci ani. De la victime, suspectul a strâns aproape 300.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0973 secunde