Cum au fost luate credite bancare cu acte false, în Constanța

955
2
Cum au fost luate credite bancare cu acte false, în Constanța - cumaufostluatecreditebancareacte-1428082150.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți constănțeni, care credeau că au găsit rețeta de a se îmbogăți rapid, au fost săltați de acasă de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. 


Joi, oamenii legii, împreună cu luptătorii mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale, și sprijiniți de ofițerii Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța, au descins la nouă adrese de pe raza județului de la malul mării. Aveau informații că la respectivele locuințe domiciliază mai multe persoane care, folosindu-se de înscrisuri oficiale false și semnând în fals, au obținut de la mai multe bănci carduri de credit, credite bancare, și au achiziționat produse electronice de la mai multe magazine de profil. Prejudiciul a fost estimat, până în prezent, la aproximativ 30.000 de lei. 


În urma a nouă percheziții efectuate, au fost ridicate de acasă șapte persoane; acestea au fost reținute și sunt cercetate pentru înșelăciune, fals și uz de fals. 


Comentează știrea

soroceanu constantina
4 aprilie 2015
din Valu lui Traian

Intrebati-o pe Soroceanu Constantina din valu lui Traian cum se iau credite cu acte false ca ea stia cel mai bune cu agentia ei imobiliara.Nici nu va inchipuiti cite credite a intermediat cu acte false.DNA-ule vezi ce scriu aici?

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1844 secunde