Captura polițiștilor de frontieră. Sute de kilograme de pește și icre, confiscate într-o singură zi

294
1
Captura polițiștilor de frontieră. Sute de kilograme de pește și icre, confiscate într-o singură zi - capturapolitistilor-1428082241.jpg

Articole de la același autor

O echipă formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură a identificat mai mulți indivizi care transportau sau vindeau ilegal sute de kilograme de pește din diferite specii și icre. 


În primul caz, oamenii legii l-au surprins pe Asan P., în vârstă de 49 de ani, care vindea, în Constanța, pește direct din mașină. Peste 34 de kilograme de pește au identificat polițiștii în mașina bărbatului. Acesta le-a spus oamenilor legii că a cumpărat peștele din Galați, însă nu are documente justificative. 


În același timp, polițiștii de frontieră din Pardina au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 55 de ani, care transportau ilegal 125 de kilograme de pește proaspăt și un kilogram de icre. Câteva ore mai târziu, polițiștii din Isaccea au depistat un bărbat trecut de 65 de ani, care transporta aproape 52 de kilograme de pește fără a deține vreun act justificativ. 


În toate cazurile, polițiștii le-au întocmit indivizilor dosare penale. 


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6107 secunde