Bordeluri mascate sub afaceri "de masaj"

1148
Bordeluri mascate sub afaceri

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT, împreună cu polițiștii și mascații constănțeni au descins, joi, pentru combaterea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism. Mai exact, oamenii legii au percheziționat cinci locuințe, iar la sfârșitul acțiunii, zece persoane au fost conduse la DIICOT Constanța pentru audieri. 


Pe timpul perchezițiilor, au fost identificate patru victime minore, din care o minoră se afla în urmărire națională, fiind dispărută de la domiciliu. Patru indivizi, cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, au fost reținuți, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Anchetatorii spun că bărbații acționau încă din octombrie 2014. Mai exact, aceștia au început să recruteze tinere din Constanța și Tulcea, le transportau în municipiu, unde le obligau să se prostitueze. "Din cercetări, s-a stabilit că bărbații au acționat, începând cu luna octombrie 2014, prin efectuarea de acțiuni de recrutare din jud. Constanța și jud. Tulcea, transportare și primire a mai multor minore și tinere în scopul exploatării sexuale a acestora, înlesnire a prostituției și obținerea de foloase de pe urma practicării prostituției de către acestea, asigurarea protecției tinerelor și minorelor exploatate și transportarea victimelor în vederea întreținerii actelor sexuale contra cost", au precizat anchetatorii. 


Anunțuri la matrimoniale 
Pentru racolarea clienților dispuși să întrețină relații sexuale contra cost, indivizii postau anunțuri cu așa-zise oferte de masaj, dar și cu oferte sexuale explicite însoțite de numere de telefon de contact și fotografii ale fetelor pe diverse site-uri și în paginile cu anunțuri matrimoniale ale unor cotidiene locale - ediție on-line. 


În cazul uneia dintre victimele minore, s-a stabilit că a fost exploatată sexual, o perioadă, într-o țară din Europa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3551 secunde